Hotels

Home/Hotels
Hotels2022-07-04T12:00:33+00:00

Hotels

Een Artweekend is een creatieve workshop op een prachtige plek in Nederland. Al tientallen jaren zijn er duizenden bedrijven en organisaties die regelmatig een workshop doen omdat zij uit eigen ervaring weten dat het effect van een creatieve workshop verder gaat dan het effect van een doorsnee personeelsuitje. Veel verder. Maar wat nieuw is en wat het Artweekend onderscheidt is de plek waar de workshop zich afspeelt. 
In een luxe hotel in Nederland,in een zaal die door de medewerkers van Zie Zo workshops daarvoor speciaal is toegerust. Met alle faciliteiten die daarbij horen. Na de creatieve sessie verzamelt het personeel zich in de lounge of in de bar van het hotel. Tijd voor een drankje. Er wordt samen gedineerd. De volgende ochtend wordt er samen ontbeten.
Het decor speelt een niet mis te verstane rol. Het hotel en de kenmerken van de unieke locatie geven ieder Artweekend haar eigen gezicht. Een lange strandwandeling, een middagje de stad in of lekker lang dwalen door de meditatieve stilte van het bos. Het zijn maar een paar voorbeelden om uit uw Artweekend te halen wat erin zit.
Wat u ook kiest,naar welk hotel u ook gaat en welke workshop u ook gaat doen, een Artweekend is niet zomaar een bedrijfsuitje maar een unieke belevenis die uw personeel of uw relaties nog lang bij zal blijven.
Zo krijgt ‘Let’s art together’ concreet gestalte. Er wordt geschilderd of getekend of willekeurig welke andere discipline beoefend en daarna is er ruimte voor gezamenlijke ontspanning. Het Artweekend wordt een weekend waarin de deelnemers daadwerkelijk naar elkaar toe groeien. Het Artweekend wordt een weekend waarin iets ontstaat.
HOE
U verblijft van vrijdagmiddag tot zondag in het hotel van uw keuze op basis van half pension. Dus u gebruikt het ontbijt en het diner in het hotel. De inhoud van de workshops stelt u samen in nauw overleg met Zie Zo workshops. Reserveren is eenvoudig. Als u een definitieve keuze heeft gemaakt voor een hotel, neemt u eerst zelf met het hotel contact op. Vervolgens belt of mailt u met de medewerkers van Zie Zo workshops. Zij zullen daarna alle logistieke zaken met het hotel kortsluiten.
Ga naar de bovenkant