Workshops

Teambuilding

Een schilderworkshop tijdens een Artweekend is een unieke gelegenheid om uw collega’s op een andere manier te leren kennen. Tijdens het schilderen komen er vaak ongekende talenten naar boven en wordt de saamhorigheid van het team vergroot. Het Artweekend is daardoor bij uitstek geschikt voor teambuilding. Wij helpen daar graag aan mee!

Milieuvriendelijk

Er kan geschilderd worden op bespannen doeken van 80 x 120 cm waarop in groepen van vijf personen wordt gewerkt. Maar bespannen doeken van 40 x 40 cm is ook mogelijk: ze kunnen dan individueel zo worden beschilderd dat ze op elkaar aansluiten, waardoor het toch weer teamwork wordt. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke acrylverf.

Workshops

Zie Zo workshops verzorgt naast schilderworkshops ook andere creatieve workshops, waaronder mozaïeken en boetseren. Leuke workshops om een bepaald thema (bijvoorbeeld ‘samenwerken’, ‘de klant centraal’, etc.) uit te werken of het logo van uw organisatie creatief en artistiek vorm te geven. Wilt u weten welke workshops we nog meer verzorgen? Kijk op www.ziezo-workshops.nl en u vindt het totale aanbod aan workshops, inclusief onze tarieven. Alle workshops kunnen in overleg met u geheel op maat worden gemaakt. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar info@ziezo-workshops.nl of bellen naar 0180 – 322444